OVER ONS

EVEN VOORSTELLEN

DFAA is een verfrissend fiscaaladvies- & administratiekantoor voor het midden- en kleinbedrijf met ruim 20 jaar ervaring.
De nadruk ligt bij DFAA op de persoonlijke relatie en benadering. Wij durven te stellen dat wij pas beginnen waar andere ophouden en geven u gevraagd én ongevraagd advies waarbij de persoonlijke relatie en benadering voorop staat.

We beschikken over een compleet dienstenpakket op administratief en fiscaal gebied. Zowel ondernemingen werkzaam in het midden- en kleinbedrijf als ook ZZP'ers behoren tot onze klantenkring. Deskundigheid, snelheid, service en klantgerichtheid zijn de ingrediënten voor een optimale dienstverlening. Uiteraard houden wij hierbij volledig rekening met de persoonlijke ambities en drijfveren van onze klanten.

Adhoc adviezen en incidentele brieven / telefoontjes naar belastingdienst e.d., worden door ons niet separaat in rekening gebracht maar zijn in het kader van de relatie kosteloos. We hebben liever dat u vooraf uw vraag of dilemma voorlegt aan ons dan dat we achteraf constateren dat het toch beter net even anders had gekund of zelfs gemoeten. Met andere woorden: de teller gaat niet gelijk aan als u DFAA inschakelt !

De kwaliteit van ons kantoor wordt gewaarborgd doordat wij zijn aangesloten bij NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Voor het NOAB-lidmaatschap gelden strenge toelatingseisen. Aangesloten leden worden aan periodieke kwaliteitscontroles onderworpen. Hierdoor worden NOAB-leden door belastingdienst en banken als serieuze kwaliteitsadviseurs erkend.

MISSIE EN VISIE

Eerlijk en direct, óók of misschien wel juist als het tegenzit.

Onze ervaring leert dat de beste resultaten behaald worden in een relatie gebaseerd op vertrouwen, waarin geen vraag te vreemd is, geen voorstel te gek. We zijn ons er van bewust dat deze benadering verwachtingen schept. Door onze ruime kennis en ervaring zijn wij vertrouwd met de gang van zaken binnen het midden en kleinbedrijf. Hierdoor kunnen wij een waardevolle aanvulling zijn voor uw onderneming.

Iedere accountant / administratiekantoor kan een degelijke jaarrekening opstellen. Het gaat er echter om wat je doet mét de vastgestelde cijfers. Bij veel kantoren worden ze ter kennisgeving meegegeven en volgt er een formeel jaargesprek. Bij DFAA gaan we juist dan net een stap verder en gaan we met de ondernemer(s) om tafel zitten om de cijfers te vertalen naar de toekomst.

Wat zijn de te verwachten ontwikkelingen in de branche ? Wat staat er te gebeuren binnen de onderneming ? Komen de persoonlijke ambities wel tot hun recht ?

Vraagt de privé-situatie nog om aanpassingen ?
Kortom: DFAA begint waar andere denken klaar te zijn.Bezoekadres:

Hoofdstraat 6A
6994 AE De Steeg

Postadres:

Postbus 94
6990AB Rheden

Email:

Telefoon:

+31 (026) 4950491

Kamer van koophandel:

09081992

Lid van:

Zoeken